De trend: plateauzool
blog

Ik ken de plateauzool nog uit de jaren 90. Ik wilde heel graag de Spice Girls schoenen met hoge zolen, maar ik kreeg het er als klein meisje niet doorheen thuis. Grappig om te zien dat het nu weer helemaal terugkomt. Niet de Spice Girl schoen ansich, maar wel de plateauzool. De zool die het op hakken lopen iets makkelijker maakt. Droeg jij deze trend in de jaren 90?

Trendsetters

De trend van de plateauzool zagen we bij Valentino, maar ook bij Versace. Bij Versace vind ik het heel goed passen, bij een merk als Valentino wat minder. Maar wat maakt het uit wat ik ervan vindt. De modehuizen zijn het er over eens; de plateauzool is een trend deze zomer.

Sustainable plateaus

Ik ben voor je op zoek gegaan naar deze trend, maar dan natuurlijk wel bij duurzame merken. Ik ben benieuwd of jij wegloopt met deze trend voor de zomer.

1. Vagabond
2. Maje
3. Stella McCartney
4. Ganni

Ben je meer iemand voor sneakers? Lees dan hier meer over de trend op het gebied van de sneaker.