Welke kledingstukken uit je wintergarderobe kunnen mee naar je voorjaarsgarderobe?
blog

De afgelopen jaren heb ik een hele hoop garderobes gezien. De een heeft heel veel kleding, de ander heel weinig en weer een ander zit er precies tussenin. Ik ben vooral voorstander om kledingitems het hele jaar door te dragen, zoveel als het kan. Natuurlijk begrijp ik ook dat je het spaghetti topjes misschien echt voor de zomer laat, maar veel items kun je eigenlijk het hele jaar combineren. Ik geef een aantal items uit je kledingkast die je sowieso mee moet gaan nemen vanuit je wintergarderobe naar je zomergarderobe.

1. Wollen trui

De wollen trui geeft je in de winter niet alleen warmte, maar juist in de zomer ook koelte. Deze kan dus echt gewoon mee naar je voorjaarsgarderobe.

2. Boots

Die winterse laarzen kunnen ook perfect mee naar je voorjaarsgarderobe. Hoe tof is het om deze in het voorjaar te combineren met een leuke denim jurk of misschien een leuk kort rokje?

3. Zwarte blazer

Ook deze kan perfect mee, waar je deze in de winter met een trui combineert kan deze in het voorjaar met een t-shirt of een spaghetti top om je outfit compleet te maken als je naar buiten gaat. Kan ook perfect over een zomerse jurk.

4. De donkergekleurde pantalon

Deze kun je juist nu goed combineren met een witte blouse of met een t-shirt of juist spaghetti top. Deze mag echt niet ontbreken in je voorjaarsgarderobe.

5. De mantel

In de winter draag je deze met een dikke trui eronder of misschien zelf met puffer jasje eronder, maar in het voorjaar draag je deze met een luchtig item.