Trenchcoat season; hoe combineer jij deze?
blog

Er zijn veel dingen die ik leuk vind aan de lente. Het weer wordt beter, de dagen worden langer en ik kan mijn trenchcoat weer aantrekken. Voor mij echt een basisitem om in je kledingkast te hebben.

Tijdloos

De tijdloosheid van de trenchcoat kan niemand ontkennen. Elk jaar domineert deze jas het straatbeeld wanneer de temperaturen weer wat milder worden, maar we een jas nog niet achterwegen kunnen laten.

Het fijne aan dit item is dat je ‘m op zoveel verschillende manier kunt dragen. Ik geef je 5 tips hoe je de trenchcoat kunt combineren.

Combinatie 1; ton sur ton

Een trenchcoat kan elke outfit elegant maken. Heb jij een kledingkast die veelal bestaat uit neutrale kleuren? Dan kun je de trenchcoat combineren met neutrale kleuren. Ton sur ton, allemaal in de kleur beige. Dit is een hele tijdloze variant die je elk jaar weer uit de kast kunt halen.

Beeld: Pinterest

Combinatie 2; sportief

De kracht van een tijdloze trenchcoat mag absoluut niet onderschat worden. Het kan elke outfit voorzien van een upgrade. De trenchcoat kan namelijk ook heel fijn worden gecombineerd met een sportieve outfit.

Beeld: Pinterest

Combinatie 3; minimalistisch

De titel zegt alles al eigenlijk. Minimalistisch met een simpele top en fijne jeans.

Beeld: Pinterest

Combinatie 4; legging en sneakers

Yes, de legging zien we nog steeds heel veel in het straatbeeld. En het is zo fijn combineren met een trenchcoat. En met mijn comfy sneakers er onder maakt deze outfit mijn dag compleet.

Beeld: Pinterest

Combinatie 5; combat boots

Deze comfy schoenen blijven we ook van de zomer nog zien. De combat boots. En hoe fijn is dit combineren met de trenchcoat. Je kunt zo van een wat nettere outfit meteen een stoer accent geven.

Beeld: Pinterest