Seizoen: lente met 3 tips voor balans in jouw kledingkast
blog

De seizoenen spelen op heel veel manieren een enorme rol in ons leven. Ben jij je daar wel eens bewust van?

We kiezen onze kleding uit op seizoenen, collecties worden gemaakt op basis van seizoenen, kleuren worden bepaald op basis van seizoenen en steeds meer in opkomst is het voor vrouwen omgaan met de seizoenen binnen je eigen bioritme.

Iets waar ik mij steeds mee aan het verdiepen ben. Hoe voel ik mij op dit moment, wanneer kan ik het beste welke taak oppakken en wanneer is het tijd om iets nieuws te lanceren. Een continue balans die ik aan het zoeken ben.

Voor je kledingkast is dat eigenlijk net zo. Het gaat erom dat je die balans vindt en dat jouw kledingkast bestaat uit items die inspelen op jouw persoonlijke seizoenen en dat het met elkaar verbindt.

Nu zijn we klaar voor de lente, een seizoen dat we onszelf weer laten zien, we gaan naar buiten, we genieten van bloeiende bloemen en van het lekker buiten zijn. Ook je kledingkast beweegt hierin mee.

Het hoeft niet allemaal helemaal anders als het lente wordt, maar je kunt daar we de positieve dingen uithalen die bij jou passen wanneer jij in de lente bent. Wie ben jij, wat wil jij uitstralen en waar voel jij je binnen dit seizoen comfortabel bij.

3 tips voor balans in jouw kledingkast als je in de lente bent

  1. Het is tijd voor nieuwe impulsen. Je staat open voor nieuwe initiatieven en je wil echt vooruit. De ideale tijd om jouw kledingkast eens helemaal op orde te maken. Vragen beantwoorden over wie jij bent en wat je wil uitstralen en waar je naar toe wilt. Dit is het moment om daar met positieve energie naar te kijken en de basis te leggen.
  2. Het is tijd om je stijl te ontdekken. De lente staat ook voor het maken van beslissingen en hoe fijn is het dan om je stijl helemaal vorm te geven. Je staat open voor adviezen en kijkt echt goed naar jezelf. Als je dan nu je stijl kunt ontdekken, zet je echt iets neer waar je jarenlang plezier van hebt.
  3. Bepaal jouw kleurenpalet. Dit punt heeft te maken met punt 2. Want niet alleen je stijl, maar ook jouw persoonlijke kleurenpalet is perfect om in dit seizoen te achterhalen, zodat je een houvast hebt en je echt eindeloos kunt gaan combineren met items die bij jouw passen.

Lente staat dus echt voor nieuwe idee├źn, nieuwe verlangens en inzichten. Waarin je daadkrachtig bent, beslissingen neemt en knopen doorhakt.