Oranje is de trendkleur van 2022; inspiratie voor jouw look
blog

Oranje is een van de trendkleuren voor 2022. Je denkt misschien bij oranje aan Koningsdag of aan het WK of EK, maar je kunt deze kleur nu het hele seizoen dragen. En dat is eigenlijk echt super leuk, het is een warme kleur die je goed kunt combineren met rustige kleuren, maar ook juist color blocking kunt dragen. Oranje is een geweldige modekleur, vooral als je wel een beetje houdt van opvallen. Geen idee hoe je dit kunt combineren? Ik geef je een aantal duurzame oranje items en laat je weten hoe je deze het beste kunt combineren.

Je ziet het al in deze top. Perfect te combineren met roze. Mooie pantalon in het oranje erbij of een roze pantalon en je bent klaar voor de dag. Shop hier deze oranje top.
Misschien wel een van de makkelijkste items om te combineren, de sweater. Heel gaaf met een groene of blauwe pantalon te combineren als je van colorblocking houdt. Shop hier deze fijne trui.
Een van mijn favoriete merken, Ganni. Omdat de items altijd net even anders zijn. Deze lichte kleur oranje is heel gaaf te combineren met denim. Shop hier dit mooie vest.
Hier hoef je weinig aan te combineren, want dit is al een hele fijne statement jurk op zichzelf. Leuk te combineren met wat stoere sneakers en je bent klaar voor een zomerse dag. Shop hier deze fijne jurk.
Nog zo een fijne zomerse jurk, die je alleen maar met leuke sandalen of slippers hoeft te combineren. Laat die zon maar schijnen. Shop hier dit mooie jurkje van het duurzame merk Poppyfield.