Een ware toevoeging aan jouw kledingkast
blog

Ik hou van minimalisme, maar bij mij mag het wel altijd met een twist. En dit heb ik gevonden in het merk The Make. Het zijn echt prachtige items die het investeren waard zijn. Vanwege hun moderne en tijdloze garderobe. Het merk produceert ook met oog voor detail en voor een lange levensduur.

Vanuit Nederland

Het merk ontwerpt en maakt haar eigen patronen in Nederland. De collecties zijn gemaakt met liefde voor design en ambacht. Het mooie aan dit merk is dat ze heel open zijn over hoe items gemaakt worden, welke keuzes er gemaakt worden en dat het echt met liefde en aandacht wordt gemaakt. Wanneer je een items van dit merk koopt, dan weet je zeker dat je er heel veel plezier van gaat hebben en dat je herinneringen gaat maken met dit item.

Mijn favoriete items

Ik heb al een aantal items op mijn lijstje staan die echt favoriet zijn. Hier kun je de volledige collectie shoppen.

Shop hier
Shop hier
Shop hier