Duurzame merken die ik ontdekte bij de Modefabriek
blog

Op 10 en 11 juli 2022 stond de RAI weer in het teken van de Modefabriek. En als je niet in de mode-industrie werkt, dan heb je misschien geen idee wat precies de modefabriek is. Hier komen merken en retailers samen, ontdekken de collecties en bereiden zich voor op een nieuw seizoen. Ik vind het altijd een heel fijn event. Zeker om weer eens nieuwe merken te ontdekken en dit jaar natuurlijk met de achtergrond binnen duurzaamheid. Drie merken die ik nog niet kenden trokken mijn aandacht en deze deel ik graag met jou.

A Perfect Jane

Ik kende dit merk nog helemaal niet, maar A Perfect Jane is een heel mooi merk als we het hebben over schoenen. Eigenlijk ook echt wel on trend en net even anders. En allemaal vegan gemaakt. De schoenen worden in Nederland ontworpen en geproduceerd in Portugal.

New Optimist

Super fijne basics en dat bij dit mooie Amsterdamse merk. Hier word je sowieso blij van.

SKFK

Een prachtig duurzaam merk die hun kledingstukken maken vanaf Bilbao. Zij hebben 2 collecties per jaar met een wisseling tussen basics en de net wat meer opvallende items. Hun stijl kun je wel omschrijven als Urban Chic.