De trends op het gebied van interieur
blog

Trend 1: de jaren 70

Al een tijdje zien we invloeden van de jaren 70 terug komen in ons interieur. Verfijnd houten meubels en vooral het lage cocktailstoeltje doet het goed. Ook de walnoot kleur zagen we al een tijdje voorbijkomen. Maar in 2024 pakken we ook de andere kleuren mee. Van oranje naar terra naar bruin en alles daar tussenin. Waar we een aantal jaren geleden het muffige bruin eruit wilde, stellen we de kleuren nu samen tot iets moderns en fris. De kleuren komen zowel op de wanden als in de meubels terug. Veel items kun je ook vinden in tweedehands winkels. Zij hebben de echte 70’s vibe nog waardoor het nog leuker wordt om jouw interieur op te frissen.

Trend 2: Beige tegels

De kleur beige symboliseert de natuur en het organische. Dankzij de kalmerende, verzachtende werking past beige bij elke interieurstijl. Deze kleur is warm en uitnodigend. Tegelijkertijd is beige zo veelzijdig dat het een prachtige aanvulling is op zowel moderne als klassieke interieurs.

Daarom zijn beige tegels echte kameleons. Heb je een rustiek, industrieel, modern of minimalistisch interieur? Het maakt niet uit: beige past moeiteloos binnen iedere woonstijl.