De meest voorkomende modefouten die je stijl kunnen verpesten
blog

Misschien ken je zelf nog wel een paar stijlen die je hebt geprobeerd, maar dat het toch net niet was. Een aantal fouten die je sowieso niet moet maken zijn de volgende:

Kleding die niet goed past

Dit is nooit een goed idee. Hierin zie je namelijk dat je niet comfortabel bent. Een goede pasvorm kan echt het verschil maken tussen een goede en slechte outfit. Natuurlijk is er een verschil met bijvoorbeeld een oversized trui, deze hoort dan zo te zitten. Maar ook dan als de trui niet goed zit, dan straal je dat echt uit.

De verkeerde accessoires dragen

Accessoires maken een outfit af. Maar kijk goed naar wat je die dag gaat doen of voor welke gelegenheid je een accessoire wil gebruiken. Heb je bijvoorbeeld een net feest, dan is het meenemen van een grote shopper misschien niet de allerbeste keuze.

Het te bont maken met kleuren en patronen

Ja en we leven nu in een tijd dat we alles combineren. Maar probeer met het combineren van kleuren in hetzelfde palet te blijven. Je outfit blijft dan kwalitatiever en stijlvoller.

Heb je geen idee waar je moet beginnen binnen je eigen stijl, neem dan eens contact met mij op. Ik kan je helpen met het vinden van je stijl.