Combineren van de donkerblauwe sweater
blog

Ja! Het is weer tijd voor het stijlen van een basic. Ik ben van mening dat een goede kwalitatieve basisgarderobe echt de basis is voor een goede kledingkast en de start van jouw kledingstijl. Wanneer je items toevoegt aan je kast die helemaal jij zijn, dan ga je ook alle items uit je kledingkast dragen. En om te voorkomen dat je geen goede combinaties kunt maken (bijvoorbeeld doordat je alleen maar keypieces in je kast hebt hangen!), wordt het combineren nog veel lastiger. Als je de juiste basics hebt, voorkom je dit probleem. En nee, je kast hoeft niet vol te hangen met bascis, maar wel met de juiste basics.

Vandaag sta ik stil bij de sweater. En ik heb gekozen voor een donkerblauwe sweater, omdat ik deze net fijner vindt dan een harde kleur zwart. En tegenwoordig kan donkerblauw heel goed en is het een perfecte kleur voor vrouwen waarbij zwart niet helemaal hun ding is.

Ik stijl de sweater comfy, stijlvol en met een twist. En ik probeer het altijd te doen met items die duurzaam zijn gemaakt.

In combinatie met een jurk

Trui: Armedangels, laars: Everlane, jurk: Reformation

Een trui over een jurk. het is misschien niet het eerst waar je aan denkt, maar het werkt wel heel erg goed. Maar wordt het dan niet een hobbezak? Zeker niet, als je er een riem omheen draagt en daar de trui een beetje instopt.

Stijlvol met een kitten heel

Trui: Armedangels, jeans: Reformation, kitten heel: Stella McCartney, sokken: Everlane

Met een jeans, dat kan altijd. Maar hoe maak je de look dan net even spannender. Nou door er dus een kitten heel onder te dragen met sokken erin! Wie durft!

Heerlijk comfortabel

Trui en broek: Armedangels, schoenen: Veja

Stijlvol, maar wel lekker comfy. Een trend die wel vanwege de pandemie veel zin en ook blijven zien. Als je kiest voor de kleur donkerblauw heeft het niet meteen het joggingpak gevoel, maar zit het wel heerlijk en net even wat stijlvoller.