3 duurzame merken die ik heb ontdekt
blog

Er zijn weer een aantal nieuwe merken die ik heb ontdekt en die ik graag met je wil delen. De wereld wordt steeds beter met duurzame merken. Niet alle duurzame merken passen direct bij je, maar door je kennis hierover uit te breiden heb je in ieder geval keuze. Dit zijn 3 merken die ik onlangs heb ontdekt.

Sarah de Saint Hubert

Ik krijg steeds meer liefde voor Belgische merken. Niet alleen omdat daar hele goede designers zitten, maar er ook zoveel nog niet ontdekt is. Of in ieder geval vanuit mijn kant. Het merk Sarah de Saint Hubert vind ik een prachtig no nonsense merk. Een stoer merk met prachtige details. Ze maken niet zozeer gebruik van duurzame stoffen, maar het merk staat wel voor unieke items waar je je hele leven plezier van hebt. Echt kwaliteit. En ook wel iets aan de prijs, maar in mijn geval echt een investering waard.

Beeld: Instagram Sarah de Saint Hubert

Magali Pascal

Mijn liefde voor Frankrijk is er zeker op het gebied van mode. Qua vakantieland ansich wat minder, daar heb ik andere adresjes voor. Maar qua stijl en design ben ik zeker fan van Frankrijk. Op duurzame mode gebied lopen ze nog niet heel erg voor, maar ik hoop de komende fashion weeks hier wat meer verandering in te zien. Een merk die wel echt bezig is met z’n omgeving is het merk Magali Pascal. Zij ontwerpen prachtige tijdloze items, echt Frans met een moderne twist. Ik ben fan!

Beeld Instagram Magali Pascal

Blomma The Collective

Als je van romantische houdt dan zit je bij het merk Blomma The Collective helemaal goed. Prachtig slow fashion brand waarvan de kleding in kleine oplages gemaakt wordt in een atelier in Nederland. De items worden eerlijk geproduceerd en het merk streeft er naar zo duurzaam mogelijk te zijn. Mijn favoriet: de prachtige lily ocre jurk.

Beeld: Instagram Blomma The Collective